Web-hotelli ja WordPress

Vanhat www-sivut joutavat romukoppaan. Tein niistä alun perin aivan liian hankalasti päivitettävät, sen vuoksi niiden päivittäminen on vähitellen unohtunut. Nyt laitetaan homma aivan uusiksi ja katsotaan mitä tapahtuu. Ajatuksena on ulkoistaa sivujen päivitys osittain rouvalle, joten piti keksiä jotain riittävän yksinkertaista ilman html:n kanssa takkuamista.

Web-hotelliksi valitsin muutaman illan googlailun jälkeen Domainmaailman, josta löysin vain kehuja. Domainmaailman kotisivut ovat karut, mutta se ei liene tämän yrityksen päätyö. Käyttöönoton helppous, nopeus ja hinnoittelu ovat parhaat mainokset tälle firmalle.

Käyttöönotto sujui muutamassa minuutissa. Käyttöliittymän tutkailun jälkeen asensin WordPressin ja homma sujui lähes automaattisesti. Alku on aina hiukan hapuilua ja elämää helpottaakseni turvauduin puhelimeen ja soitin työkaverille, jonka kanssa tämä viritys saatiin toimimaan melko pienellä vaivalla.

Domain nimi aiheutti aluksi päänvaivaa ja WordPressin asetustiedostoja piti hiukan muokata. Tässäkin suurin syy oli se, että en siirtänyt nimipalveluita vielä Domainmaailmaan vaan halusin turvata vanhat www-sivut Elisan palvelimella.

Nyt on etsitty sopivaa/hyvää teema. Samalla on tongittu käyttökelpoisia plugineja ja yritetty päästä tähän WordPressin maailmaan sisälle.

Eiköhän tämä tästä etene…

 

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.